Akupunktur behandling i Nyborg, Langeskov og Kerteminde

Døjer du med hovedpine, migræne eller stress og har du overvejet akupunktur?

Hos AD Helse Klinik tilbyder jeg akupunktur i min klinik i Nyborg nær Ørbæk. Herfra har jeg mange klienter fra Langeskov, Kerteminde og resten af Fyn. Som registreret RAB-akupunktør, er du sikret, at jeg opfylder alle krav på området. Jeg ser frem til at byde dig velkommen og afhjælpe dine symptomer og smerter i krop og sind.

Priser på akupunktur

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en traditionel kinesisk medicinsk praksis, der har rødder i flere årtusinder. Ifølge kinesisk naturfilosofi strømmer livsenergi, også kaldet "qi" eller "chi", gennem kroppens meridianer, som er usynlige energibaner. Når denne energi er i balance, opretholdes sundhed, men ubalancer kan føre til forskellige sundhedsproblemer.

Ved akupunktur anvendes tynde nåle, der indsættes på specifikke punkter langs meridianerne. Disse punkter, vælges ud fra en individuel vurdering af patientens tilstand og symptomer. Formålet er at stimulere disse punkter, for at genoprette balancen i kroppens energiflow.

Behandlingen baserer sig på troen, at blokeringer eller stagnation af qi, kan føre til smerte eller sygdom. Når nålene indsættes, siges det at frigive energien og genoprette harmonien i kroppen. Akupunktur praktiseres ofte som en holistisk tilgang, der ikke kun sigter mod at lindre symptomer, men også at behandle årsagerne til ubalancer.

Mange mennesker søger akupunktur for at lindre smerte, stress, angst og forskellige lidelser. Det ses også ofte som en komplementær behandling, der kan kombineres med konventionel medicin, for at fremme helbredelse og velvære.

Akupunktur behandling kan afhjælpe mange lidelser

I behandlingen stimuleres kroppens nervebaner, for derved at påvirke specifikke områder i kroppen. De meget tynde nåle, føres ind under huden eller ned i musklerne.

Behandlingen kan hjælpe på mange fysiske lidelser, såsom smerte eller spændinger. De trykfølsomme punkter, som påvirkes, kan have en effekt andetsteds i kroppen end, hvor du oplever symptomerne.

Normalt vil den langvarige effekt først ses efter en række behandlinger. Du vil opleve lindring af smerter, forbedret bevægelighed, mentalt velvære, der kan betyde, at du sover bedre om natten.

Priser på Akupunktur behandling

*Der ydes tilskud fra Sygesikring Danmark, og mange andre sundhedsforsikringer. Undersøg vilkår i din forsikringspolice.

Akupunktur
Behandling i 30 minutter 400 kr.
Behandling i 45 minutter 500 kr.
Behandling i 60 minutter 600 kr.
Første konsultation 750 kr.

Book tid nu

Kontakt mig og hør mere om akupunktur

Hvad end du har spørgsmål til akupunktur, eller blot ønsker at bestille tid til en behandling, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan ringe til mig på 42 39 40 12, eller sende mig en mail på info@ad-helseklinik.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores booking-side.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, og til at tage imod dig i min klinik.