Akupunktur i Nyborg, Langeskov og Kerteminde

Døjer du med hovedpine, migræne eller stress og har du overvejet akupunktur?

Hos AD Helseklinik tilbyder jeg akupunktur i Nyborg nær Ørbæk. Som registreret RAB-akupunktør, er du sikret, at jeg opfylder alle krav på området. Jeg ser frem til at byde dig velkommen og afhjælpe dine symptomer og smerter i krop og sind.

Priser på akupunktur

Hvad er akupunktur?

Akupunktur er en ældgammel behandlingsform, der udspringer af kinesisk naturfilosofi.

Ved at stimulere specifikke punkter forskellige steder på kroppen kan man finde frem til og genoprette ubalancer i livsenergien.

Principperne er, at de ubalancer i kroppen, der resulterer i smerte, ubehag, sygdom mm. kan genoprettes ved at påvirke konkrete områder af kroppen.

Akupunkturbehandling kan afhjælpe mange lidelser

I behandlingen stimuleres kroppens nervebaner, for derved at påvirke specifikke områder i kroppen. De meget tynde nåle føres ind under huden eller ned i musklerne.

Behandlingen kan hjælpe på mange fysiske lidelser, såsom smerte eller spændinger. De trykfølsomme punkter, som påvirkes, kan have en effekt andetsteds i kroppen end, hvor du oplever symptomerne.

Normalt vil den langvarige effekt først ses efter en række behandlinger. Du vil opleve lindring af smerter, forbedret bevægelighed, mentalt velvære, der kan betyde, at du sover bedre om natten.