Min baggrund

Jeg hedder Ninthujah Thayanithy. Jeg er født og opvokset I fra Sri Lanka. Jeg kom til Danmark for at studere. Jeg er gift med Inpa Perinpam, og vi har sammen to piger og en dreng. Vi bor i et skønt område i Nyborg, hvor du også finder min klinik.

Jeg har læst biomedicin i Odense i 2,5 år, hvilket fik mig til at tænke på, hvorfor man generelt bruger så mange kemiske stoffer og unaturlig produkter, da disse netop kan stor indvirkning på patienters helbred. Derfor ombestemte jeg mig og læste holistisk medicin i stedet for.

Derfra startede min rejse, hvor jeg er blevet dybt fascineret over at læse om naturlig medicin og anskue patienterne med en holistiske tankegang, hvor det hele menneske kommer i spil. Min rejse startede i 2018, hvor jeg fik merit et år til at færdiggøre mig som praktiserende akupunktør, klassiske homøopat, kinesiolog og zoneterapeut.

Min klinik i Nyborg

Jeg åbnede klinikken I 2018, som jeg vil praktisere på fuld tid fra 27-10-2020. Som naturopat kan jeg behandle og hjælpe med alle de sygdomme I krop og sind. Jeg ser frem til at byde dig velkommen og afhjælpe dine symptomer og smerter i krop og sind. Det er imponerende at se, hvordan jeg afhjælper og lindre patienternes lidelser og sygdomme uden kemisk påvirkning.