Homøopat i Nyborg, Langeskov og Kerteminde 

Døjer du med stress eller smerter, og har du overvejet homøopati?

Som professionel homøopat behandler, tilbyder jeg homøopati i min klinik i Nyborg nær Ørbæk. Herfra står jeg klar til at hjælpe alle fra området Langeskov, Kerteminde og resten af Fyn.

Som homøopat, kan jeg behandle og hjælpe med alle sygdomme I krop og sind. Jeg ser frem til at byde dig velkommen, og afhjælpe dine symptomer og smerter i krop og sind.

Priser på homøopati

Hvad er en behandling med homøopati?

Homøopati er en alternativ behandlingsform, hvor små doser specifikt udvalgte homøopatiske lægemidler, stimulerer patienten, så kroppen og sindet kan genfinde sin sunde balance. Jeg arbejder med potenserede lægemidler, som ordineres efter en udførlig samtale med dig.

De små doser af naturlige præparater, som du ikke kan tåle i større doser. De homøopatiske lægemidler sætter gang i kroppens selvhelende egenskaber og genopretter energibalancen.

Alle homøopatiske præparater jeg benytter, er naturligt udvundet fra råstoffer i mineraler, planter eller i dyreriget. Stofferne fortyndes i en sådan grad, at det man ikke kan tåle, ikke længere kan spores, men den ophobede energi i præparatet, og molekylerne husker det aktive stof, som man ikke kan tåle.

Naturens vitalkraft overføres via homøopatien til din krop, og genopretter dens balance. Homøopatiens effekt forstærkes ved kostændringer, eller fravalg af visse madvarer. Døjer du med decideret smerter, så kan homøopati med fordel kombineres med zoneterapi og akupunktur.

Priser på homøopati behandling

*Der ydes tilskud fra Sygesikring Danmark, og mange andre sundhedsforsikringer. Undersøg vilkår i din forsikringspolice.

Homøopati
Behandling i 30 minutter 400 kr.
Behandling i 45 minutter 500 kr.
Behandling i 60 minutter 650 kr.
Første konsultation 650 kr.

Book tid nu

Kontakt mig og hør mere om min homøopati behandling

Hvad end du har spørgsmål til mig som homøopati behandler, eller blot ønsker at bestille tid til en behandling, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan ringe til mig på 42 39 40 12, eller sende mig en mail på info@ad-helseklinik.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores booking-side.

Jeg glæder mig til at høre fra dig, og til at tage imod dig i min klinik.