Homøopati i Nyborg, Langeskov og Kerteminde 

Døjer du med stress eller smerter og har du overvejet homøopati?

Hos AD Helseklinik tilbyder jeg homøopati i Nyborg nær Ørbæk. Som naturopat kan jeg behandle og hjælpe med alle de sygdomme I krop og sind. Jeg ser frem til at byde dig velkommen og afhjælpe dine symptomer og smerter i krop og sind.

Priser på homøopati

Hvad er behandling med homøopati?

Homøopati er en alternativ behandlingsform, hvor små doser specifikt udvalgte lægemidler stimulerer patienten, så kroppen og sindet kan genfinde sin sunde balance. Jeg arbejder med potenserede lægemidler, som ordineres efter en udførlig samtale med dig.

De små doser af naturlige præparater, som du ikke kan tåle i større doser. Homøopatien sætter gang i kroppens selvhelende egenskaber og genopretter energibalancen.

Alle homøopatiske præparater jeg benytter, er naturligt udvundet fra råstoffer i mineraler, planter eller i dyreriget. Stofferne fortyndes i en sådan grad, at det man ikke kan tåle, ikke længere kan spores, men den ophobede energi i præparatet, og molekylerne husker det aktive stof, som man ikke kan tåle. 

Naturens vitalkraft overføres via homøopatien til din krop og genopretter dens balance. Homøopatiens effekt forstærkes ved kostændringer eller fravalg af visse madvarer. Døjer du med decideret smerter, så kan homøopati med fordel kombineres med zoneterapi og akupunktur.