Kinesiolog i Nyborg, Langeskov og Kerteminde

Som professionel kinesiolog tilbyder jeg kinesiologi behandling i min i klinik i Nyborg. Herfra har jeg mange klienter som kommer fra Langeskov, Kerteminde og resten af Fyn. Behandlingen er en fascinerende praksis, der åbner døren til helbredelse på både fysisk og mentalt plan.

dyk ned i verdenen af kinesiologi og opdag, hvordan denne metode kan forbedre dit velvære. så søger du en helseklinik, så tøv ikke med at kontakte os i dag.

Priser på kinesiologi

Hvad er kinesiologi?

Kinesiologi er en holistisk tilgang til sundhed og velvære, der oprindeligt blev udviklet i 1960'erne af lægen George Goodheart. Metoden bygger på ideen om, at kroppen er en sammenhængende enhed af fysisk, kemisk og mental balance, og at ubalancer i disse områder kan påvirke ens helbred.

Kernen i behandlingen, er brugen af muskeltest som en diagnostisk teknik. Under en kinesiologisk session, vil jeg som uddannet kinesiolog, arbejde med klienten, for at identificere eventuelle ubalancer i kroppens energisystem, ved at anvende lette tryk på forskellige muskelgrupper.

Resultaterne af muskeltesten tolkes som indikationer af ubalancer i kroppen, og jeg vil derefter arbejde på at genoprette harmonien, ved hjælp af forskellige teknikker.

Sådan fungere en kinesiologi behandling hos mig

Som erfaren kinesiolog, bruger jeg muskeltests som et redskab til at identificere ubalancer i kroppen, hvilket kan hjælpe med at afdække potentielle årsager til fysiske eller mentale udfordringer.

I min tilgang til kinesiologi kombinerer jeg traditionelle metoder med moderne viden om anatomi, fysiologi og energisystemer i kroppen. Jeg bruger forskellige kinesiologiske teknikker, herunder muskelafspænding, akupressur og øvelser, der sigter mod at forbedre kroppens samlede funktion.

Målet er at styrke kroppens evne til at helbrede sig selv og optimere den naturlige balance. Jeg tilpasser mine tilgange baseret på individuelle behov og reaktioner under sessionen. Mine klienters feedback er også vigtig for at finjustere behandlingsplanen og sikre, at den er effektiv og behagelig.

Hvad koster vores kinesiologi behandling?

Jeg tilbyder halve og hele timers behandlinger:

Kinesiologi
30 minutters kinesiologi 400 kr.
60 minutters kinesiologi 800 kr.

Book tid nu

Kontakt dit valg af kinesiolog i dag og hør mere

Hvad end du har spørgsmål til kinesiologi, eller blot ønsker at bestille tid til en behandling, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan ringe til mig på 42 39 40 12, eller sende mig en mail på info@ad-helseklinik.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte vores booking-side.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og til at tage imod dig i min klinik.