Zoneterapi i Nyborg, Langeskov og Kerteminde

Døjer du med stress eller smerter og har du overvejet zoneterapi?

Hos AD Helseklinik tilbyder jeg zoneterapi i Nyborg nær Ørbæk, vi har dog kunder som kommer fra både Langeskov og Kerteminde. Som naturopat kan jeg behandle og hjælpe med alle de sygdomme i krop og sind. Jeg ser frem til at byde dig velkommen og afhjælpe dine symptomer og smerter i krop og sind.

Priser på zoneterapi

Hvad er zoneterapi?

Denne behandlingsform understøtter din krops evne til at heale sig selv. Behandlingen har fødderne i fokus, og man kan anse fødderne som værende et spejl for hele menneskekroppen. Behandlingsformen er effektiv overfor en lang række gener og lidelser.

Behandling med zoneterapi

Under behandlingen anvender jeg trykpåvirkninger på bestemte kropsområder, og punkter. Jeg arbejder konkret med reflekspunkterne under fødderne, som påvirker bestemte områder af kroppen herunder bestemte funktioner. Hver kropsdel har sin egen zone på fødderne, og kan derfor stimuleres her.

Jeg tror på menneskekroppen, som en helhed, hvor der strømmer energier i medianbanerne. Bryder energien i dens strøm rundt i kroppen, kan det resulterer i smerter eller ubehag. Denne behandlingsform har til formål, at genskabe gennemstrømningen af energi. I terapien løsnes der op ved brug af tryk. Trykkene øger områdets blodgennemstrømning, hvilket sætter gang i udrensning og smertelindring.

Mit arbejde består i, at hjælpe dig med at få en krop i balance og en øget livskvalitet. Jeg laver gerne en behandlingsplan for dig ud fra et helhedsbillede af dig og din kropslige og psykiske tilstand. Derfor kombinerer jeg forskellige behandlingsformer, i søgen efter at at give dig de bedste resultater. Jeg forener zoneterapi med både akupunktur og homøopati.