Zoneterapeut i Nyborg, Langeskov og Kerteminde

Døjer du med stress eller smerter og har du overvejet zoneterapi udført af en professionel zonetearapeut?

Hos AD Helse Klinik tilbyder jeg zoneterapi i Nyborg nær Ørbæk, vi har dog klienter som kommer fra både Langeskov og Kerteminde og resten af Fyn. Som zoneterapeut, kan jeg behandle og hjælpe med alle sygdomme i krop og sind.

Priser på zoneterapi

Hvad er zoneterapi?

Zoneterapi er en alternativ behandlingsmetode, der fokuserer på at styrke kroppens naturlige helingsproces. Denne form for behandling betragter fødderne som et refleksområde, der afspejler forskellige organer og systemer i kroppen.

Ideen er, at ved at stimulere og massere specifikke områder på fødderne, kan en zoneterapeut påvirke tilsvarende områder i kroppen og fremme balance.

Denne behandlingsform hævder at være effektiv mod en bred vifte af gener og lidelser, herunder stress, søvnproblemer, fordøjelsesproblemer og smerte. Mange tilhængere af zoneterapi mener, at det ikke blot lindrer symptomer, men også hjælper med at behandle årsagerne til ubalancer i kroppen.

Som professionel zoneterapeut, har jeg en bred viden, der sikre dig et vedvarende resultat.

Behandling med zoneterapi

Under behandlingen anvender jeg trykpåvirkninger på bestemte kropsområder, og punkter. Jeg arbejder konkret med reflekspunkterne under fødderne, som påvirker bestemte områder af kroppen herunder bestemte funktioner. Hver kropsdel har sin egen zone på fødderne, og kan derfor stimuleres her.

Jeg tror på menneskekroppen, som en helhed, hvor der strømmer energier i medianbanerne. Bryder energien i dens strøm rundt i kroppen, kan det resulterer i smerter eller ubehag. Denne behandlingsform har til formål, at genskabe gennemstrømningen af energi. I terapien løsnes der op ved brug af tryk. Trykkene øger områdets blodgennemstrømning, hvilket sætter gang i udrensning og smertelindring.

Mit arbejde består i, at hjælpe dig med at få en krop i balance og en øget livskvalitet. Jeg laver gerne en behandlingsplan for dig, ud fra et helhedsbillede af dig og din kropslige, og psykiske tilstand. Derfor kombinerer jeg forskellige behandlingsformer, i søgen efter at at give dig de bedste resultater. Jeg forener zoneterapi med både akupunktur og homøopati.

Hvad kan zoneterapi hjælpe med?

 • Astma og allergi
 • Hovedpine og migræne
 • Hormonelle problemer
 • Luftvejsproblemer
 • Fertilitet og graviditet
 • Sportsskader
 • Smerter i muskulatur
 • Hudproblemer
 • Stress
 • Kolik
 • Mavesmerter / fordøjelsesproblemer
 • Betændelse, infektioner og virus
 • Kredsløbsproblemer

Priser på zoneterapi behandling

*Der ydes tilskud fra Sygesikring Danmark, og mange andre sundhedsforsikringer. Undersøg vilkår i din forsikringspolice.

Zoneterapi
Behandling i 30 minutter 400 kr.
Behandling i 45 minutter 500 kr.
Behandling i 60 minutter 600 kr.
Første konsultation 750 kr.

Book tid nu

Kontakt mig og hør mere om zoneterapi

Hvad end du har spørgsmål til mig som zoneterapeut, eller blot ønsker at bestille tid til en behandling, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan ringe til mig på 42 39 40 12 eller sende mig en mail på info@ad-helseklinik.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte min booking-side.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og til at tage imod dig i min klinik.